CONTACT    
SC TWINS IMPORT EXPORT SRL

Adresa Showroom :
Str CALEA DUDESTI nr. 142, sector 3, Bucuresti
Tel. 021-326.00.84
Email : twinsmail@gmail.com


Va asteptam !

Acoperisuri din tigle metalice
Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia in ansamblul ei, indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta.
Jgheaburi si burlane
Lindab iti ofera cel mai complet sistem de colectare a apelor pluviale de pe piata, compatibil cu orice sistem de invelitoare. LindabRainline este confectionat din otel zincat la cald si protejat multistrat pe ambele fete pentru o comportare ireprosabila in timp.
Ferestre de mansarda Velux
VELUX aduce lumina Ón casa ta ! Calitatea superioara, designul si finisajele elegante, usurinta utilizarii si serviciile integrate sunt cele care Ómpreuna au creat popularitatea produselor VELUX Ón Óntreaga lume.
Usi de garaj
Disponibile intr-o larga gama tipodimensionala, usile de garaj LindabDoorline sunt etanse, sigure si de calitate superioara. Componente usilor de garaj Lindab sunt facute sa reziste capriciilor vremii pe o perioada indelungata.
Constructii usoare
Rapiditatea cu care Constructiile Usoare devin pe deplin utilizabile a consacrat acest sistem ca solutia ideala la nevoia de spatiu. Se pot realiza astfel, spatii care sa corespunda perfect nevoilor dumneavoastra.
 
©Copyright 2007 Twins Import Export SRL.       Webdesign si Hosting : Eurodata Serv
Cartuse Imprimante