DESPRE NOI    
Firma TWINS IMP EXP SERVICII SRL a fost infiintata in anul 1992 in Bucuresti.
Motto-ul nostru este: "Calitatea primeaza si rezista in timp" Din aceasta cauza suntem parteneri LINDAB si VELUX Romania. Experienta acumulata in comercializarea si montarea de sisteme metalice Lindab si ferestre de mansarda Velux ne-a ajutat sa gasim cele mai eficiente solutii pentru acoperisul casei dumneavoastra. Aveti nevoie de o camera de oaspeti suplimentara, o bucatarie, o baie sau un dormitor?
Solutia de care aveti nevoie se gaseste la nivelul mansardei. Noi propunem solutii avantajoase pentru realizarea oricarui tip de proiect de extindere si imbunatatire a spatiului de locuit.
Va acordam asistenta in intregul proces de realizare a mansardei sau acoperisului dvs., de la alegerea tipului de invelitori, jgheaburi, burlane si elemente de asamblare, si pana la finalizarea lucrarii.
Firma noastra poate sa asigure echipe profesioniste pentru montajul invelitorilor LINDAB si ferestrelor de mansarda VELUX.

Acoperisuri din tigle metalice
Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia in ansamblul ei, indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta.
Jgheaburi si burlane
Lindab iti ofera cel mai complet sistem de colectare a apelor pluviale de pe piata, compatibil cu orice sistem de invelitoare. LindabRainline este confectionat din otel zincat la cald si protejat multistrat pe ambele fete pentru o comportare ireprosabila in timp.
Ferestre de mansarda Velux
VELUX aduce lumina Ón casa ta ! Calitatea superioara, designul si finisajele elegante, usurinta utilizarii si serviciile integrate sunt cele care Ómpreuna au creat popularitatea produselor VELUX Ón Óntreaga lume.
Usi de garaj
Disponibile intr-o larga gama tipodimensionala, usile de garaj LindabDoorline sunt etanse, sigure si de calitate superioara. Componente usilor de garaj Lindab sunt facute sa reziste capriciilor vremii pe o perioada indelungata.
Constructii usoare
Rapiditatea cu care Constructiile Usoare devin pe deplin utilizabile a consacrat acest sistem ca solutia ideala la nevoia de spatiu. Se pot realiza astfel, spatii care sa corespunda perfect nevoilor dumneavoastra.
 
©Copyright 2007 Twins Import Export SRL.       Webdesign si Hosting : Eurodata Serv
Cartuse Imprimante